Opis
Pasterizator PE200 od nehrđajućeg čelika AISI304
Pasterizator PE200 služi za pasterizaciju sokova i punjenje u boce ili "bag-in-box" ("Bag in box" mogućnost dodatne narudžbe)
Nehrđajući čelik AISI304
Standardna oprema
Spremnici 100 L (voda) + 70 L (sok)
Spiralna cijev
Analogni termometar za vodu
Punilica za dvije boce
Digitalni termometar za sok
Podesive noge
Ulazni kuglasti ventil 1/2" za vodu
Ulazni kuglasti ventil 1/2" za sok
Mjerač razine vode
Mjerač razine soka
Senzor za nivo vode
2 x električni grijač 9 kW
Upravljačka ploča za regulaciju temperature (IP65 certificirana)
Poklopac protiv prašine
Dodatna oprema mogućnost narudžbe
Inox stol s vagom i ventilom za "bag-in-box" punjenje
Različite gumene brtve za punjenje
Zaštitne termo rukavice
Model |
PE200 |
Kapacitet |
200L/h |
Promjer |
600 mm |
Visina |
1650 mm |
Težina |
63 kg pasterizator + (dodatna opcija 28kg Inox stol za "bag in box" punjenje*) |
Dužina |
720 mm + (dodatna opcija Inox stola 1080mm*) |
Materijal |
Nehrđajući čelik AISI304 |
Napon |
18kW, 400V 3F, 32A |
Kako ga koristiti:
Napunite spremnik vodom do senzora razine. Uključite pasterizator na upravljačkoj ploči. Zeleno svjetlo mora biti upaljeno.
Postavite temperaturu oko 5°C ispod željene temperature za pasterizaciju, koja je normalno između 79°C i 82°C. Zagrijavanje vode traje 20-30 minuta. Kada je zeleno svjetlo isključeno, temperatura je postignuta. Napunite gornji spremnik sokom i uključite digitalni termometar za kontrolu temperature soka. Otvorite izlazni ventil, uzmite bočicu i pritisnite je do doze za punjenje.
Ako ste dodatno kupili Inox stol s vagom i ventilom za "bag-in-box" punjenje
Za montažu stola za punjenje "bag-in-boxa" prvo ispraznite gornji spremnik kako biste spriječili opekline vrućim sokom. Od spojite silikonske cijevi koje su spojene na uređaj za punjenje. Odvijte maticu DN15 i uklonite stol za punjenje boce. Donijeti stol za "bag-in-box" punjenje i zavrnuti maticu DN15. Napunite gornji spremnik sokom. Postavite torbu i uključite težinu. Kontrolirajte temperaturu soka. Kada se postigne željena temperatura, počnite puniti vrećice.